Wij zijn we

mrc

Over ons

Wij combineren recent wetenschappelijk onderzoek met een ruime praktijkervaring om onze klanten op elke niveau van hun organisatie te begeleiden. Of uw vraag voor ondersteuning nu verband houdt met strategie ontwikkeling en implementatie, het managen van verandering en transformatie, leiderschap of leren en ontwikkeling, wij garanderen praktische resultaten die begeesteren en beklijven.

Lees meer
mrc

Waar wij in geloven

Wij zijn ervan overtuigd dat de expertise die nodig is om uw organisatie (nog) sterker te maken, grotendeels aanwezig is bij uw leiders en andere medewerkers. Door middel van co-creatie en het bouwen van krachtige leeromgevingen, werkt MCR Consulting samen met haar klanten om opportuniteiten te identificeren en uitdagingen aan te pakken om op die manier succes te garanderen.

Meer te weten komen
mrc

Wat wij doen

Of het nu gaat om samenwerking met directie comités of het actief betrekken van leiders en andere medewerkers bij een nieuwe of herwerkte strategie, onze aanpak focust zowel op de rationele als op de relationele aspecten van organisaties. Kort samengevat: MCR Consulting helpt klanten om te groeien en waarde te creëren in een globale en digitale economie.

Ontdek meer
mrc

Met wie wij samen werken

MCR Consulting helpt zowel kleine, middelgrote en internationale (familie)bedrijven als non-profit en overheidsorganisaties bij het creëren van commitment voor resultaten op alle niveaus.

Onze klanten